Cum instalez jocurile in android pe cardul de memorie.

Probabil ca de multe ori se intampla sa vrei sa instalezi o aplicatie Android dar pur si simplu nu mai ai loc in memoria telefonului sau telefonul vine din fabrica cu memorie interna insuficienta.
Se stie ca majoritatea telefoanelor sunt setate sa instaleze aplicatiile direct in memoria interna, acest lucru ingreunand practic buna functionalitate a telefonului.Chiar daca iti cumperi un card de memorie mare si il introduci in telefon acest lucru nu este suficient deoarece telefonul nu stie practic ca acolo trebuie sa instaleze aplicatiile. Pentru a evita momentele in care stai si te uiti la telefonul tau si astepti cateva secunde pana executa comenzile pe care i le dai am sa prezint o metoda prin care vei putea seta telefonul sa instaleze aplicatiile direct pe cardul de memorie exterior.
Este bine de stiut ca aceasta metoda functioneaza doar pe tabletele sau telefoanele rootate! Ce inseamna root?
Sa pornim la drum!
-Instalati din Google Play aplicatia gratuita Link2SD  desccu ajutorul careia vei putea seta telefonul sa instaleze aplicatiile acolo unde vrei tu.Este important de stiut ca aceasta setare trebuie facuta o singura data.
-Pe cardul extern microSD al telefonului faceti o paritie.Acest lucru este posibil folosind o aplicatie pe care o instalati pe calculator (ex.mini tool partition) si conectand cardul la calculator prin intermediul unui cititor de carduri.
-Cardul de memorie daca este de pana in 2 GB selectati modul FAT iar daca este mai mare FAT 32.Este ideal sa folositi un card de memorie cu o capacitate cat mai mare (16,32,64) si cu o clasa de scriere (clasa unui card microsd este data de viteza de scriere) superioara.
Dupa ce ati partitionat cardul de memorie este necesara si configurarea pe telefon a aplicatiei Link2SD in felul urmator.
-Lansati aplicatia (pe dispozitivul rootat) permitand accesul root si selectand casuta cu remember.
-Alegeti cardul de memorie pe care doriti sa-l utilizati apoi dati ok.
sss
-Telefonul se va restarta automat.
-Lansati din nou aplicatia Link2SD, intrati in setari si bifati”auto link”.
Asta este tot, acum aveti un telefon capabil sa instaleze aplicatiile direct pe cardul de memorie.

sursa  http://www.androidro.ro/cum-instalez-aplicatiile-android-pe-cardul-de-memorie/
Colectie de link-uri