Cum instalez aplicații/jocuri de pe un card SD?

Descărcarea aplicațiilor și a jocurilor din Magazinul Windows Phone și instalarea acestora pe telefonul dumneavoastră sunt operațiuni simple. În același timp, puteți transfera (sau încărca) aplicațiile și jocurile de pe un card SD pe telefon (presupunând că telefonul dumneavoastră suportă cardurile SD).
Pentru a încărca o aplicație sau un joc de pe un card SD, trebuie să aveți un card SD care conține unul sau mai multe fișiere de aplicații Windows Phone, cunoscute ca fișiere .XAP. Puteți să descărcați fișierele .XAP pe PC și apoi să le transferați pe cardul SD al telefonului.

Pentru a descărca fișiere .XAP din Magazinul web Windows Phone

  1. Deschideți un browser web și accesați www.windowsphone.com.
  2. Faceți clic pe Aplicații+Jocuri, apoi faceți clic pe aplicația pe care doriți s-o descărcați.
  3. Defilați în jos în pagina web, apoi faceți clic pe Descărcați și instalați manual (sub cerințele pentru aplicație și limbile suportate).
  4. Atunci când vi se solicită, salvați fișierul .XAP într-o locație de pe computer, de pe cardul SD sau de pe un dispozitiv de stocare.

Notă

Dacă descărcați fișierul .XAP într-o altă locație decât un card SD suportat de telefonul dumneavoastră, va trebui să mutați sau să copiați fișierul pe un card SD pentru a-l instala pe telefon.
Pentru informații despre mutarea sau copierea fișierelor folosind Windows Explorer (denumit File Explorer în unele versiuni de Windows), accesați site-ul web Windows și căutați în secțiunea Îndrumare.

Pentru a instala aplicații și jocuri de pe cardul SD al telefonului

  1. Introduceți în telefon un card SD care conține unul sau mai multe fișiere .XAP.
  2. În Start butonul Start, atingeți Magazin dala Bazar, apoi atingeți Card SD.

    Notă

    Dacă tocmai ați introdus cardul SD sau tocmai ați adăugat fișierele .XAP, este posibil să fie nevoie să așteptați puțin înainte de a putea accesa cardul SD din Magazin.
  3. Selectați aplicațiile dorite, apoi atingeți Instalați.

    Note

    • Aplicațiile care pot fi instalate sunt listate sub Aplicații compatibile.
    • Trebuie să aveți pe cardul SD cea mai recentă versiune a fișierului .XAP, înainte de a o putea instala. Dacă aceasta nu este cea mai recentă versiune, ea va fi listată sub Aplicații incompatibile.
  4. Aplicațiile instalate apar în lista Aplicații, iar jocurile apar în Hubul Jocuri. În funcție de aplicație sau de joc, veți putea să le folosiți după cum urmează:
    • Aplicațiile și jocurile gratuite pot fi folosite imediat.
    • Aplicațiile și jocurile cu plată care au o versiune de încercare vor fi disponibile ca versiune de încercare, pe care o puteți achiziționa mai târziu.
Aplicațiile și jocurile cu plată fără versiune de încercare trebuie să fie achiziționate înainte de a le putea folosi.
Colectie de link-uri